Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΑΕΚ – Άρης (19:30, Cosmote Sport 2)

Μπορεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου αλλά πριν από αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. 

Η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ, τρεις ημέρες μετά από τη νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό και λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, παίζει με τον Άρη και θέλει σκορ προκειμένου να είναι … ασφαλής στον επαναληπτικό της 17ης Ιανουαρίου. 

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει εκ νέου τον Μάνταλο στη διάθεσή του ενώ εκτός παραμένουν και οι Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής οι δύο πρώτοι και Ασίας οι ισάριθμοι τελευταίοι αντίστοιχα.

Στον Άρη στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Θόδωρος Γιώργος Αγοραστός που στις 8 Γενάρη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «Κίτρινους». Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φραν Βέλεθ, Μπίργκερ Βερστράτε καθώς επίσης και οι Μάνου Γκαρία, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τζόναταν Μενέντες, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον.

Οι τέσσερις τελευταίοι δεν συμπεριλαμβάνονται εξάλλου στο πλάνο του προπονητή τους και ήδη γίνεται προσπάθεια με σκοπό να αποδεσμευτούν από την ομάδα.

Δημοφιλέστερα

To Top