Αθλητισμός

Στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας η Ρεάλ, 5-3 την Ατλέτικο στην παράταση – Δείτε τα γκολ

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα; Οκτώ γκολ, εκατέρωθεν ευκαιρίες, εξαιρετικός ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και αγωνία μέχρι το τέλος. Σε έναν αγώνα – πανδαισία, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την άσπονδη συμπολίτισσα της Ατλέτικο με 5-3 στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Σούπερ Καπ Ισπανίας που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Αντίπαλος της Βασίλισσας στον τελικό της Κυριακής (14/10, 21:00) θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ Μπαρτσελόνα και Οσασούνα (Πέμπτη 11/01, 21:00).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybctqw9bk8h)

Παρ’ ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Αντρέι Λούνιν είχε πάρει την θέση του βασικού τερματοφύλακα, ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε τον Κέπα για τον ημιτελικό, ξεκινώντας τον Φερλάν Μεντί για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Φραν Γκαρθία.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δεν μπορούσε να υπολογίσει στον τραυματία Μέμφις Ντεπάι, αιφνιδίασε με την χρησιμοποίηση του Μάρκος Γιορέντε σε ρόλο δεξιού μπακ – χαφ αντί του Ναουέλ Μολίνα.

«Τρελό» 45λεπτο και ιστορικός Γκριεζμάν!

Εάν οι ποδοσφαιρικές αρχές της Ισπανίας (ομοσπονδία και Λίγκα) αναζητούσαν τρόπο να διαφημίσουν το ισπανικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο, δεν έχουν παρά να μοιράσουν DVD με το πρώτο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού!

Φοβερός ρυθμός, πάνω – κάτω μπάλα, εκατέρωθεν ευκαιρίες, δύο γκολ από κάθε ομάδα και να μην θέλεις να σφυρίξει ποτέ για την ανάπαυλα ο διαιτητής Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας.

Μόλις στο έκτο λεπτό, ο Κέπα απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Λίνο σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Μάριο Ερμόσο, εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στο βάθος της βασιλικής εστίας για το 0-1.

Το ματς είχε αρχίσει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και το γκολ της Ατλέτικο ήταν προάγγελος για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Η Ρεάλ, αγωνιζόμενη ουσιαστικά εντός έδρας αφού όλοι οι ντόπιοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Al Awwal Park» ήταν στο πλευρό της, προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, με την Ατλέτικο να κρατάει σχετικά άνετα το προβάδισμα.

Δημοφιλέστερα

To Top