Ελλάδα

Βόλος: Μέσα στο σπίτι βίαζε την ανηψιά του ο 33χρονος θείος – Το 24ωρο που οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα

Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του 50χρονου στον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε το παιδί, έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ίδιο της το σπίτι προχώρησε ο δικηγόρος του δράστη του εγκλήματος που συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

«Ο 33χρονος είχε ελέυθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι» είπε στον ΣΚΑΙ ο Μιχάλης Συνοδινός.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να του είπε το κορίτσι «σεξουαλικές παρεχνολήσεις δεχόταν από όταν ήταν 9 ετών και οι βιασμοί συνέβησαν από τα 12 έως τα 14 της έτη. Στα 14 μεγαλώνοτνας το παιδί μάλλον του είπε ότι αν συνεχίσει θα τα αποκαλύψει όλα και αυτός όταν χρειάστηκε χρήματα επανήλθε με βίντεο για να την εκβιάζει».

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

Το 24ωρο που οδήγησε στο έγκλημα

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα αφού εξήγησε ότι ο πελάτης του «δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο διάθεση και υποστηρίζει ότι δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» περιέγραψε τι προηγήθηκε του εγκλήματος.

Όπως είπε «ενημερώθηκε (σ.σ. ο πατέρας) τις τις πρωινές ώρες της Δευτέρας προκειένου να διαλευκάνει τι γινόταν με τα χρήματα του ενοικίου. Μετά από συζήτηση με την κόρη του ενημερώθηκε για τους βιασμούς και τον εκβιασμό αλλά το κορίτσι δεν αποκάλυπτε το πρόσωπο. Έρχονται στο γραφείο μου το πρωί της Δευτέρας να συζητήσουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ετοιμαζόμασταν, δηλαδή, να καταθέσουμε μήνυση προσδοκώντας ότι το κορίτσι θα μας έλεγε ποιο ήταν το πρόσωπο. Το ποιος ήταν ο πατέρας το έμαθε πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από συνεχείς πιέσεις στην κόρη του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονοy η κοπέλα είχε στη διάθεση της τα βίντεο με τα οποία την εκβίαζε ο 33χρονος αλλά δεν τα έδειξε στον πατέρα της: «Αυτό που του έδειξε ήταν τα γραπτά μηνύματα που αποδείκνυαν όσα έλεγε».

Ο κ. Συνοδινός κατέληξε στην περιγραφή του λέγοντας ότι «από το πρωί τιης Τρίτης που το έμαθε (σ.σ. ο πατέρας) μέχρι και το απογευμα της Τρίτης δεν είχαμε κάποια επαφή. Μετά το περιστατικό ήταν σε τραγική κατάσταση, μου είπε τι συνέβη και του συνέστησα να εημέρωσει τις αρχές και να παραδοθεί στις αρχές».

Δημοφιλέστερα

To Top