Ελλάδα

Βόλος: Ξεσπά η σύζυγος του δράστη του φονικού – «Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βίασε καμία ο αδερφός μου»

Την ώρα που κρατείται ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης του φονικού στον Βόλο με θύμα τον 33χρονο κοιυνιάδο του μετά τις αποκαλύψεις της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε και την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μην αποκαλύψει βίντεο και φωτογραφίες που είχε καταγράψει τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, η σύζυγος του δράστη και αδερφή του θύματος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, όπως η ίδια δήλωσε.

Επίσης, στο ερώτημα αν πιστεύει ότι ο αδερφός της έκανε όσα το κορίτσι αποκάλυψε, απάντησε ότι δεν τα πιστεύει ενώ στην ερώτηση αν πρόκειται να πάει να δει τον σύζυγό της στο κρατητήριο, η απάντηση στην ΕΡΤ ήταν αρνητική.

Επίσης, τη δική της θέση στην υπόθεση διατύπωσε η αδερφή του θύματος και σύζυγος του 50χρονου, η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί. Όπως είπε στο Star και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ό,τι και αν συνέβη δεν έπρεπε να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο και ότι αρνείται να τον επισκεπτεί στη φυλακή.

«Ό,τι και να έχει γίνει υπάρχει νόμος, δεν έπρεπε να κάνει αυτά τα πράγματα. Έχουμε μαζί μια κόρη που γίνεται τώρα 10 χρονών…», δήλωσε αρχικά για τον 50χρονο ο οποίος έχει ακόμα τρεις κόρες από προηγούμενο γάμο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της γυναίκας του δράστη:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybuw5zk0nop)

«Δεν ήξερα τίποτα! Έπαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι και τα είπε τώρα, μας έκλεισε το σπίτι… Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άνδρας μου δεν έπρεπε να το κάνει… Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει κανέναν… Εγώ έκανα υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλωσα τα παιδιά του. Η κόρη του ερχόταν στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου της έκανε κάτι», είπε.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο δράστης δεν είναι καλός άνθρωπος και ότι για χρόνια έκανε υπομονή μαζί του. «Δεν ειναι καλός άνθρωπος. Έλεγε πολλά ψέματα, ήταν ειδικός στο να λέει ψέματα. Εγώ που έζησα μαζί του το κατάλαβα μετά από καιρό… Θύμωνε εύκολα, δεν ήταν και καλός πατέρας, γιατί άφηνε τα παιδιά του και πήγαινε να κυνηγάει γουρούνια. Του τα έλεγα, αλλά δε με άκουγε».

Πώς συνέβη το φονικό στον Βόλο 

Ο 50χρονος έστησε ενέδρα θανάτου στον αδερφό της δεύτερης συζύγου του και τον σκότωσε. Ο δράστης τηλεφώνησε στο θύμα, λέγοντάς του ότι είχε μηχανική βλάβη. Εκείνος πήγε να τον βοηθήσει και ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με την αστυνομία και περιέγραψε τι συνέβη.

«Δεν ομολόγησε ότι τον σκότωσε. Υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς μετά το συμβάν και την πάροδο πολλών ωρών συνειδητοποίησε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς την κατάσταση», δήλωσε ο συνήγορος του 50χρονου.

Υπογράμμισε ακόμα ότι υπάρχουν μηνύματα και βίντεο που αποδεικνύουν τις αποτρόπαιες πράξεις του θύματος σε βάρος της 18χρονης κόρης του δράστη, που μετρούν πάνω από εννέα χρόνια και ενώ το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Δημοφιλέστερα

To Top