Ελλάδα

Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις που «καίνε» τον κρεοπώλη – Ο τσακωμός στα κοινωνικά δίκτυα πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύπτεται, ο άνδρας φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον 50χρονο κρεοπώλη, που τον είδε τελευταία φορά και που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το MEGA, στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 30χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω κοινωνικών δικτύων που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος ματαξύ τους κλαθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 30χρονο. Από την άλλη, το κινητό του 30χρονου αγνοούμενου παραμένει άφαντο.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του 30χρονου ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη.  

Δημοφιλέστερα

To Top