Αθλητισμός

Euroleague Live, Παναθηναϊκός AKTOR-Μονακό (21:15, Novasports Prime)

Η δεύτερη διαβολοβδομάδα της Euroleague μέσα στο 2024 βρίσκει τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μονακό στο κατάμεστο και πάλι ΟΑΚΑ.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη θρίλερ των πράσινων στο Πριγκηπάτο, οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες σ’ ένα πολύ καθοριστικό ματς για την τελική κατάταξη καθώς μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το φινάλε της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟ θα ξεφύγει με 2 νίκες διαφορά από τους Μονεγάσκους (που ουσιαστικά θα είναι 3 καθώς θα έχει το πάνω χέρι στις ισοβαθμίες).

Ο ΠΑΟ προέρχεται από τις δύο νίκες με Βαλένθια (εκτός), Εφές (εντός) και θέλει να χτίσει ένα νέο σερί με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει στους Ιωάννη Παπαπέτρου, Λούκας Βιλντόζα, ξέροντας όμως ότι πρέπει να ανοίξει το ροτέιτιον, ενώ στους φιλοξενούμενους, που ξεχωρίζει ο πρώην πράσινος Μάικ Τζέιμς, δεν θα αγωνιστεί ο Οκόμπο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στα κλεψίματα στη Euroleague με 7.5 ανά ματς, ενώ είναι δεύτερος σε εύστοχες βολές με 15.7 ανά παιχνίδι. Τέταρτος είναι στο ranking με 92.7. Από την πλευρά της η Μονακό είναι 4η στα επιθετικά ριμπάουντ με 11.3.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
Πέμπτη 11/1

19:45 Φενέρ-Μπάγερν
21:15 Παναθηναϊκός-Μονακό

21:30 Αρμάνι-Ερυθρός Αστέρας

21:45 Ρεάλ-Βαλένθια

Παρασκευή 12/1
Εφές – Βίρτους

Παρτίζαν – Μακάμπι

Δημοφιλέστερα

To Top