Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες – Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Μορφή «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 31χρονη με το όνομα «Λορέλα» η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.


lorela

Η 31χρονη «Λορέλα»

Η 31χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη χθες στο σπίτι της στον Κολωνό όπου κάποιοι γείτονές της είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» επαφές που είχε με μαθήτριες της περιοχής.

Όπως λέει μια κάτοικος της περιοχής, από το καλοκαίρι στο διαμέρισμα της 31χρονης μπαινόβγαιναν ανήλικα κορίτσια τα οποία δεν είχε ξαναδεί κανείς στην πολυκατοικία.

Η «Λορέλα» συστηνόταν στη γειτονιά ως αισθητικός και έκλεινε ραντεβού στο σπίτι της με «πελάτισσες» τις ανήλικες τις οποίες εκμεταλλευόταν το κύκλωμα.


kolonos

Το σπίτι της «Λορέλας» στον Κολωνό

«Ενα αγοράκι έχει η κοπέλα. Εγώ το έχω δει να το φέρνει εδώ. Το φέρνει και το πάει και στη μαμά της, πού κάθεται η μαμά της δεν ξέρω… Έρχονταν πολλά κορίτσια στο σπίτι της, δεν ξέρω τι ηλικίας ήταν. Μικρά πάντως ήταν. Σίγουρα κάτω από 18 ετών. Δύο με τρία κορίτσια είχα δει, περίπου Ιούλιο με Αύγουστο έρχονταν αυτές» λέει η κάτοικος του Κολωνού ενώ αναφέρει πως στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου μαζί με τη «Λορέλα» έμενε ο σύντροφός της οποίας συνελήφθη πριν από μερικά χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών.

«Έμενε εδώ και ο σύντροφός της πιο παλιά. Αλλά τον έπιασαν για ναρκωτικά. Πριν από 3-4 χρόνια. Επεσα από τα σύννεφα. Δεν τα περίμενα όλα αυτά που έμαθα για τα παιδιά και τη μαστροπεία. Την είδα στην τηλεόραση και έμεινα εμβρόντητη» τονίζει η ίδια.

Δημοφιλέστερα

To Top