Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:30, Novasports Prime)

Μόλις μια νίκη σε έντεκα συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας μάλιστα στις πέντε μέχρι τώρα επισκέψεις της στην Αρκαδία έχει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες ενώ έχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα πέντε ματς της εκεί. Στο ισόπαλο 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Στην Τρίπολη ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Βόλου που έχει καταφέρει να σκοράρει είναι ο Περέα, στην ισοπαλία των δύο ομάδων με 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Για τους γηπεδούχους σε εκείνη την αναμέτρηση είχε ανοίξει το σκορ ο Μπαράλες.

Στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 στο Βόλο και διεύρυνε σε πέντε τα διαδοχικά ματς που δεν έχει ηττηθεί από το Βόλο, ο οποίος σημείωσε τη μοναδική του νίκη στις 15 Ιανουαρίου 2021 με 2-1 στην έδρα του.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 24 Νοεμβρίου 2019 και η αναμέτρηση τους ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Αυτό είναι και το μοναδικό από τα εννέα συνολικά παιχνίδια τους – ανεξάρτητα έδρας – που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Ο Βόλος έχει επικρατήσει μόνο στην αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την περσινή σεζόν είχε έξι νίκες στις 13 αναμετρήσεις του μακριά από την έδρα του.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 6-1

Δημοφιλέστερα

To Top