Αθλητισμός

Stoiximan Basket League, Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 71-52: «Καθάρισε» ο Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο ήττες στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα, ήθελε να αποφύγει τις περιπέτειες κόντρα στον Κολοσσό, ωστόσο η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, καταφέρνοντας όμως από το 25′ και μετά να αλλάξει ταχύτητα και να φτάσει στο 71-52.

Οι ερυθρόλευκοι που υποδέχονται την Πέμπτη (18/1) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιξαν χωρίς τους Φαλ και Πετρούσεφ (λόγω ενοχλήσεων), ΜακΚίσικ, Σίκμα (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής) κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα για τους Πειραιώτες ωστόσο γρήγορα η εντυπωσιακή κυριαρχία του Μιλουτίνοφ στις δύο ρακέτες έκανε το σκορ 10-7 (6’). Στο επόμενο δίλεπτο οι Ροδίτες κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα και βρήκαν λύσεις (10-11, 8’) όμως η περίοδος ολοκληρώθηκε με 14-11.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfhrc1oqfux)

Ο Μπαρτζώκας έριξε μία εντελώς διαφορετική πεντάδα στο παρκέ η οποία στην άμυνα δεν είχε πρόβλημα αλλά επιθετικά αστοχούσε στα περισσότερα ελεύθερα σουτ που έβρισκε (17-13, 14’). Η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στο παρκέ διαφοροποίησε τα δεδομένα και τον ρυθμό, αλλά όχι και τη διαφορά στο σκορ με τον Γκάουντλοκ να μειώνει σε 21-20 (16’). Ο Κολοσσός όμως δεν έμεινε εκεί και εκμεταλλευόμενος τα διαδοχικά λάθη των παικτών του Μπαρτζώκα προσπέρασε με 25-29 (19’) χάρη σε 3/3 τρίποντα του Πετρόπουλου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfia2hyd7ft)

Ο Κολοσσός ήταν κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικός και έτσι ο Ολυμπιακός κλήθηκε να καταβάλλει περισσότερη ενέργεια από όσο υπολόγιζε πριν το τζάμπολ. Με τρομερή άμυνα στην τρίτη περίοδο και τους Μιλουτίνοφ, Κάνααν να σκοράρουν, οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού (36-32, 24’). Τα καλάθια του Γκάουντλοκ κρατούσαν τον Κολοσσό κοντά στο σκορ (45-42, 28’) και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 50-44.

Δημοφιλέστερα

To Top