Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Κασιμάτη με Μωραΐτη – Τον αποκαλεί «ψώνιο της παραπολιτικής», την λέει «κλόουν της εγωπάθειας»

Με μια οργισμένη ανάρτηση, που παραπέμπει στον τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε η βουλευτής Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, στο σχόλιο του γνωστού στιχουργού και ένθερμου διαδικτυακού υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Μωραΐτη.

Αφορμή για να πάρουν… φωτιά τα πληκτρολόγια, αποτέλεσε η επιστολή που απέστειλε σήμερα το μεσημέρι προς το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της Β’ Πειραιά, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει την προσθήκη της υπογραφής της στις προτάσεις νόμου που θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα, εάν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών επί αυτών.

Η οριοθέτηση της κοινοβουλευτικής στάσης της κυρίας Κασιμάτη, η οποία αναφερόταν στον κοινοβουλευτικό τύπο, αλλά και στη χρονική συγκυρία της επανακατάθεσης της συμφωνίας για το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας του 2018, είχε ως αποτέλεσμα τη δηκτική ανάρτηση του κ. Μωραϊτη, ο οποίος ανέφερε για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα: «Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν».

Η παρέμβαση, ωστόσο, μέσω της πλατφόρμας «Χ», εκ μέρους του στιχουργού και υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε τη δημόσια παρέμβαση στα κοινωνικά δίκτυα της κυρίας Κασιμάτη, η οποία ανέφερε με νόημα σε ανάρτησή της: «Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο», για να καταλήξει μιλώντας για «ψώνια της παραπολιτικής».

Δημοφιλέστερα

To Top