Αθλητισμός

Μάουρο Ικάρντι: Οι 200 γυναίκες πριν τη Γουάντα Νάρα, τα… τέσσερα τηλέφωνα και οι λεπτομέρειες της πρώτης νύχτας – Βίντεο

Είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της ποδοσφαιρικής showbiz και συχνά, πυκνά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συνήθως με τις προκλητικές φωτογραφίες της Γουάντα ή τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους.

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι τους τελευταίους μήνες φαίνεται να έχουν βρει την ηρεμία τους με τον έμπειρο επιθετικό να είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση της Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο αρκούσε η παρουσία της Γουάντα στη διαδικτυακή εκπομπή Rumis (με τον Μαουρο Ικάρντι να είναι δίπλα και να τα ακούει όλα) για να φέρει νέες πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή τους λίγο πριν και αφότου έγιναν ζευγάρι.

Σημαντική λεπτομέρεια; Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η αδελφή της Ζαΐρα Νάρα.


#RUMIS | WANDA NARA EN RUMIS | PROGRAMA #8

Η πρώτη ερώτηση που της έκαναν οι πανελίστες ήταν το πότε κατάλαβε ο Μάουρο πως η γυναίκα της ζωής του ήταν η αυτή και όχι κάποια άλλη με τη Γουάντα με απόλυτη φυσικότητα να γυρίζει και να απευθύνει την ερώτηση στον σύζυγο της…

«Υπήχαν περίπλοκες καταστάσεις, διάφορα πράγματα», ψέλλισε ο Μάουρο με την Γουάντα να παίρνει τον λόγο και να συμπληρώνει με νάζι: «Λέει πάντως ότι του… άρεσε το πρώτο μας βράδυ».

Κι εκεί η Ζαΐρα έκανε την κρίσιμη ερώτηση στην αδερφή της ζητώντας λεπτομέρειες για εκείνη την πρώτη νύχτα.

Δημοφιλέστερα

To Top