Αθλητισμός

Κύπελλο Ισπανίας: Με «buzzer beater» του Λάριν στους «8» η Μαγιόρκα, πρόκριση για Σεβίλλη και Μπιλμπάο – Δείτε τα γκολ

Η Τενερίφη έφερε τη Μαγιόρκα στα… όριά της, όμως οι «Νησιώτες» βρήκαν εντέλει τον τρόπο να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του «Copa del Rey» επικρατώντας με 1-0 στην παράταση στο «Estadio Heliodoro Rodríguez López». Πρωταγωνιστής για τη Μαγιόρκα ήταν ο Καναδός φορ, Κάιλ Λάριν, καθώς με δικό του… buzzer beater τέρμα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, έστειλε τους φιλοξενούμενους στους «8» του κυπέλλου Ισπανίας.

Νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβεβαίωσε και στο Copa del Rey την εντυπωσιακή φόρμα της τον τελευταίο μήνα, επικρατώντας εύκολα της Αλαβές με 2-0 στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Βάσκοι, που μετρούν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι έχουν ανέβει στην 3η θέση, είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ασιέν Βιγιαλίμπρε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της Αθλέτικ στο 28′ και στο 60′ και χάρισε στην ομάδα του μία άνετη πρόκριση στους «8»

Χρονικά, η Σεβίλλη ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Κόντρα στην Χετάφε, από την οποία πριν από έναν μήνα έχασε με 3-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες νίκησε με 3-1 στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» και πήρε την πρόκριση. Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο με κεφαλιά ο 37χρονος αρχηγός Σέρχιο Ράμος με το πέμπτο φετινό του γκολ, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του φέτος. Αυτός που «καπάρωσε» το εισιτήριο, όμως, ήταν ο επιθετικός προερχόμενος από το φυτώριο, Ισαάκ Ρομέρο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στα 23 και σκόραρε δις με κεφαλιά και πλασέ, μέσα σε επτά λεπτά.

Δημοφιλέστερα

To Top