Ελλάδα

Βαγγέλης Ζαμπούνης – Κατερίνα Bella Mafia: Η μοιραία σχέση που «τέλειωσε» με σφαίρες

Ο κύκλος του αίματος που έχει ανοίξει για τα καλά στην Ελληνική Καμόρα από το 2016 και η σφαγή των φατριών του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζεται με τελευταίο θύμα τον  Βαγγέλη Ζαμπούνη. Η εκτέλεση του «Ζαμπόν» όπως τον αποκαλούσαν με σχεδόν 100 σφαίρες και χαριστική βολή ήρθε για να θυμίσει ότι ο πόλεμος στους κόλπους της Greek Mafia συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Στην πολυτάραχη διαδρομή του νονού της νύχτας Βαγγέλη Ζαμπούνη, σημαίνοντα ρόλο έπαιξε και ο για πολλούς μεγάλος έρωτας της ζωής του, η Κατερίνα Αναγνωστάκη, γνωστή ως Κατερίνα Bella Mafia. Μια εντυπωσιακή γυναίκα την οποία πάντα έλκυε η νύχτα και με την οποία έζησε ένα παθιασμένο ειδύλλιο για μεγάλο διάστημα, πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους φιλικά.

Ακόμη και μετά τον χωρισμό τους όμως επικοινωνούσαν πολύ συχνά, σίγουρα χωρίς να πιστεύουν ότι από το 2016 που ξέσπασε ο πόλεμος της Greek Mafia, θα ερχόταν η ώρα που και οι δύο θα γίνονταν στόχοι εκτελεστών. Η Κατερίνα Αναγνωστάκη ήταν η πρώτη που πήγε να συναντήσει την μοίρα των ανθρώπων που λάτρεψαν την παρανομία και το ζην επικινδύνως, όταν νόμιζε ότι είχε ξεμπερδέψει μια και καλή με τον χώρο της ελληνικής μαφίας.

Ο έρωτας με τον νονό της νύχτας

Η Κατερίνα Bella Mafia όπως ήταν γνωστή πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι το 2018, μαζί με την κόρη της, ενώ συχνά μαζί της ήταν και ο τότε σύντροφός της. Η 33χρονη γυναίκα, που λάτρευε την καλή ζωή, τα όπλα και τα τατουάζ είχε καταγωγή από την Κρήτη και ήταν γόνος μιας ευκατάστατης οικογένειας από τα Βόρεια Προάστια, ενώ μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις. Ήταν νεαρή ακόμη όταν πίστεψε ότι λόγω ονόματος, διασυνδέσεων και κοινωνικής θέσης, θα ήταν πάντα στο απυρόβλητο και προστατευμένη.

Στα 20 της γνώρισε έναν νονό και «κόλλησε» μαζί του. Αυτός ήταν σύμφωνα με όσα συζητιόνταν ο Βαγγέλης Ζαμπούνης που την ερωτεύεται και την βάζει σταδιακά σε έναν διαφορετικό κόσμο. 

Όταν ο «Ζαμπόν» κινδυνεύει με σύλληψη φέρεται να τον κρύβει στο σπίτι της, κι έτσι όταν αυτός συλλαμβάνεται η Αναγνωστάκη κατηγορείται για υπόθαλψη. Εχει διαβεί πια τον Ρουβίκωνα της παρανομίας και πιθανολογείται ότι η σχέση της με τον Ζαμπούνη ήταν και η αιτία να βγει από την μέση τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν η μοίρα της σφραγίστηκε με ριπές από Καλάσνικοφ.

Είχε θεωρηθεί ύποπτη για μια δολοφονία γυναίκας μαφιόζου και είχε κατηγορηθεί ότι ήταν μέλος συμμορίας ληστών που επέλεγε να χτυπάει χρηματαποστολές. Για την συγκεκριμένη υπόθεση «κουβάλαγε»  μια ποινή 5ετούς φυλάκισης με αναστολή και αργότερα μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της η οποία την συντάραξε.

Έλαβε χώρα το 2011, όταν δύο άντρες με κράνη την περίμεναν στη Λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι όπου βρισκόταν για μια δουλειά.

Κανείς δεν ξέρει αν οι εκτελεστές γνώριζαν ότι είναι έγκυος όταν την πυροβόλησαν στο κεφάλι και έφυγαν, αφήνοντας την 26χρονη τότε νεαρή Κατερίνα βαρύτατα πληγωμένη, αλλά ζωντανή.

Η φυγή, η επιστροφή και το τέλος

Δημοφιλέστερα

To Top