Διεθνή

ΗΠΑ: Από t-shirts μέχρι… ασημένια μεταλλικά γεννητικά όργανα – Ο Τραμπ «σαρώνει» και οι έμποροι τρίβουν τα χέρια τους

Καλπάζει η φαντασία των καταστηματαρχών ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ με τις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών να είναι σε εξέλιξη και τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να… αλωνίζει στις δημοσκοπήσεις.

Με την εμπορευματοποίηση των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ασχολείται σε άρθρο του το CNN επισημαίνοντας ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνουν πράξη φαεινές και ιδιαίτερα προχωρημένες ιδέες που μπορεί να τους αποφέρουν χρήματα.

@cnn

There’s a peeing Trump, a mooning Trump and even silver presidential balls along with the usual hats, T-shirts and flags in this old church, turned into a Trump merch destination. CNN’s Elle Reeve takes a look. #cnn #news #trump #maga #virginia

♬ original sound – CNN

Για παράδειγμα, τα T- shirts ή οι κούκλες Τραμπ είναι ορισμένα από τα αντικείμενα που έχουν γίνει ανάρπαστα σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες, όπως η Βιρτζίνια, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι καταστηματάρχες που έχουν πιο προωθημένες ιδέες: όπως τα ασημένια μεταλλικά γεννητικά όργανα του Τραμπ, αν και η τιμή τους δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή. Το μικρό μέγεθος κοστίζει 75 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο 125 δολάρια.

Όπως επισημαίνει το CNN, στο «Boones Mill» της Βιρτζίνια, μπορεί κανείς να θαυμάσει το εύρος της ανθρώπινης δημιουργικότητας σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Υπάρχουν καταστήματα με ασημένιους μεταλλικούς όρχεις που είναι τυλιγμένοι σε προστατευτικό διαφανές πλαστικό.

«Αυτά είναι τα γεννητικά όργανα του Τραμπ», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γουάιτι Τέιλορ και προσθέτει: «Το μικρότερο σετ κοστίζει 75 δολάρια και το μεγαλύτερο, 125 δολάρια».


trump_koukles

Δημοφιλέστερα

To Top