Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Άρης – ΑΕΚ (19:00, Cosmote Sport 2)

Άρης και ΑΕΚ θα παλέψουν το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης για ένα εισιτήριο της φάσης των “8” του Κυπέλλου. 

Στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και όποια κερδίσει στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι θα παίξει με Λεβαδειακό ή Νίκη Βόλου. 

Οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες. 

Στον Άρη ο Χουλιάν Κουέστα έχει ενοχλήσεις στη μέση και αυτό το πρόβλημα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ενώ ο Μπίργκερ Βερστράτε συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζουλ, Ρουπ, Πάρντο, Βέλεθ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

Η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, δεν ανακοίνωσε αποστολή με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει εκτός από τον Λιβάι Γκαρσία και στον τραυματία Γαλανόπουλο και φυσικά στους Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες αυτό το διάστημα. Αυτές είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Αλμέιδα και μένει πλέον να διαπιστωθεί σε πόσες αλλαγές θα προχωρήσει στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δημοφιλέστερα

To Top