Ελλάδα

Κωνσταντινούπολη: Βελτιώθηκε η υγεία της 31χρονης Ελληνίδας – Θρίλερ ο θάνατος του Νορβηγού, έχει αποκλειστεί η διάρρηξη

Μυστήριο παραμένει ακόμη η υπόθεση με την 31χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από το Ρέθυμνο που είχε πάει για πενθήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη όπου βρέθηκε αναίσθηση – αλλά με σφυγμό – δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της, στο διαμέρισμα που είχαν κλείσει στον Γαλατά.

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cygzlrcg1c8h)

Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε σύμφωνα με τον Alpha, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή στον 52χρονο από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, πως η 31χρονη Ελληνίδα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της.

Τα λόγια του θείου της 31χρονης 

Σύμφωνα με θείο της 31χρονης που μίλησε νωρίτερα στο MEGA, το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο «και της είπε η μαμά της και ο μπαμπάς της “έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου” με την κοπέλα να τους λέει “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyg8xb8haqoh)

Δημοφιλέστερα

To Top