Οικονομία

Οικογένεια Τσαντίλη: Άλλαξε χέρια το ακίνητο- «φιλέτο» στο Θησείο

Άλλαξε χέρια νωρίτερα σήμερα το ακίνητο της οικογένειας Τσαντίλη στην περιοχή του Θησείου. Πρόκειται για το γωνιακό ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται πάνω στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, καθώς και για κάποιες αποθήκες του. Το κατάστημα αυτό ανήκε στη Nέο Mετροπόλ Ανώνυμος Εμπορική Εταιρεία Ετοίμων Ενδυμάτων, Νεωτερισμών, Επίπλων και Σίτισης, ένα από τα εταιρικά οχήματα με τα οποία δραστηριοποιήθηκε η οικογένεια Τσαντίλη στην αγορά.

Για το εν λόγω ακίνητο, το οποίο, λόγω θέσης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «φιλέτο» έγιναν σήμερα πέντε ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αυτοί αφορούσαν κατ’ αρχάς την πλήρη κυριότητα της οριζόντιας ιδιοκτησίας-καταστήματος του ισογείου, επιφάνειας 75 τ.μ., το οποίο αποτελείται από μια ενιαία αίθουσα που επικοινωνεί με εσωτερική κλίμακα με τον άνωθεν αυτού εσωτερικό εξώστη (πατάρι), επιφάνειας 56,23 τ.μ.

Η παραπάνω ιδιοκτησία βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, κτισμένης σε οικόπεδο εκτάσεως 292,90 τ.μ., επί της οδού Ερμού και της πλατείας Αγίων Ασωμάτων. Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για γωνιακό κτίριο επαγγελματικής χρήσης συνήθους κατασκευής και μέτριας εξωτερικής συντήρησης, που κατά τα διαθέσιμα στοιχεία κατασκευάστηκε το 1958. Μαζί βγήκε η πλήρης κυριότητα και τεσσάρων οριζόντιων ιδιοκτησιών, ήτοι τεσσάρων αποθηκών, που βρίσκονται στο υπόγειο της εν λόγω πολυκατοικίας και οι οποίες, με βάση σχετική έκθεση εκτίμησης, είναι ενοποιημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top