Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα την Παρασκευή για να υπογράψει ο Νταγκόφσκι – Η καριέρα του Πολωνού τερματοφύλακα – Βίντεο

Οι μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με τον Μπερτομιέι Ντραγκόφσκι να είναι το επόμενο απόκτημα των «πρασίνων».

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Σπέτσια θα βρίσκεται την Παρασκευή το μεσημέρι (14:30) στην Ελλάδα μέσω Μιλάνου προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Bartlomiej Dragowski 2023 ● Spezia ► Full Season Show

Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» έχει ήδη συμφωνήσει με την Σπέτσια για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου τερματοφύλακα, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Το who is who του Ντραγκόφσκι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1997 στο Μπιάλιστοκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γιαγκελόνια όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 19 ετών, όταν και του χτύπησε την πόρτα η Φιορεντίνα, η οποία πληρώσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το ποσό αυτό μπορεί να φαντάζει μικρό, ωστόσο τότε αποτελούσε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της ομάδας.


Bartlomiej Dragowski - 2020/21 Saves | Fiorentina

Έμεινε τρία χρόνια στην Φιορεντίνα, όπου την πρώτη χρονιά πραγματοποίησε μόλις εννέα συμμετοχής και λόγω ενός τραυματισμού και την επόμενη μόλις πέντε. Ωστόσο, την τρίτη σεζόν έπαιξε τρία παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός για μισό χρόνο στην Έμπολι, όπου έπαιξε συνολικά 14 ματς στον δεύτερο γύρο. Το ιταλικό κλαμπ τελικά υποβιβάστηκε κι έτσι εκείνος γύρισε στην Φιορεντίνα.

Δημοφιλέστερα

To Top