Πολιτική

Ακρίτα: «Δεν μας παρατάς ρε Καρανίκα …ασαπέρα αγόρι μου»

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει στον Νίκο Καρανίκα μετά τις βολές που εξαπέλυσε κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, παραμονή της τριήμερης συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, στις Σπέτσες.

«Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.


akrita

Νωρίτερα ο Νίκος Καρανίκας απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον».

Ακόμη, ο κ. Καρανίκας ασκεί κριτική και σε όσους βουλευτές επιθυμούσαν η συνεδρίαση να λάβει χώρα σε μέρος με έντονο πολιτικό συμβολισμό, λέγοντας πως «κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και οχι την ανάγκη για συλλογική εργασία».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Στις Σπέτσες με τον καλύτερο τρόπο. Οι συναντήσεις εργασίας στις Σπέτσες που πρότεινε ο σύντροφος πρόεδρος Κασσελακης γίνονται για την ουσία της πολιτικής κομματικής σχέσης της Κ.Ο και οχι για τα μάτια του κόσμου και τα ΜΜΕ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη η πρόταση εντυπωσιασμού των συντρόφων για ανάλογες συσκέψεις εργασιών σε χωριά κατεστραμμένα από τις θεομηνίες που είναι αδύνατον να προσφέρουν το περιβάλλον εργασίας που απαιτείται.

Κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και οχι την ανάγκη για συλλογική εργασία. Πολύ κακώς που δόθηκε πολιτική διάσταση ενώ πρόκειται απλά για αντιδραστικότητα που χρίζει ψυχολογικής υποστήριξης και οχι πολιτικής.

Δημοφιλέστερα

To Top