Ελλάδα

Καιρός – Κολυδάς: Πολλά τα γυρίσματα του καιρού το επόμενο δεκαήμερο – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο

Για τις αλλαγές του καιρού το επόμενο διάστημα μέχρι και τον Φεβρουάριο αναφέρεται σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς. Όπως υπογραμμίζει, «θα εναλλάσσονται οι ψυχρές εισβολές και οι θερμές μεταφορές».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, «με την είσοδο του Φεβρουαρίου όλα δείχνουν οτι στη χώρα μας επικρατεί μια κατάσταση αναμενόμενη για χειμώνα».

«ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στο video που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τις αποκλίσεις των θερμοκρασιών στα 850 hPa από τις κανονικές για την εποχή , όπου εναλλάσσονται οι ψυχρές εισβολές και οι θερμές μεταφορές. Πάντως με την είσοδο του Φεβρουαρίου όλα δείχνουν οτι στη χώρα μας επικρατεί μια κατάσταση αναμενόμενη για χειμώνα.

Το “παράξενο” είναι οτι στη Βόρεια Ευρώπη εδραιώνεται και πάλι ένας μεγάλος αντικυκλώνας που φέρνει θερμοκρασιακά μέγιστα διαρκείας. Γιατί συμβαίνει αυτό, θα το αναλύσουμε σε επόμενα άρθρα ή αναρτήσεις» τονίζει ο κύριος Κολυδάς.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κολυδά

📌ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.
✅Στο video που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τις αποκλίσεις των…

Posted by Theodoros Kolydas on Friday, January 19, 2024

Τσατραφύλλιας: Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Την ίδια στιγμή, για την πορεία του καιρού και τις χιονοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφοντας τις 13 περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά έδωσε το πρωί της Παρασκευής ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας. Σύμφωνα με την εκτίμησή του συνολικά θα είναι 13 οι περιοχές στις οποίες θα χιονίσει από αργά το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ειδικά, δε, για την Αττική ο μετεωρολόγος του Alpha προβλέπει χιονοπτώσεις στα ορεινά που θα σημειώνονται κατά διαστήματα από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής

Οι 13 περιοχές που θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο

Καστοριά,
Κοζάνη,

Φλώρινα,

Δημοφιλέστερα

To Top