Αθλητισμός

Σπόντα του Ρονάλντο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από εκείνο της Γαλλίας» – Βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος σκόρερ για το 2023 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χάρις στα γκολ του με την Αλ Νασρ και την Εθνική Πορτογαλίας. 

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards» για να τιμηθεί και μιλώντας στα ΜΜΕ υπερασπίστηκε της επιλογής του να αφήσει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα πέταξε και… σπόντα στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος από την Μπαρτσελόνα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyiu2sohtgqp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyit557akojd)

«Αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ, ήταν σπουδαία κίνηση. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μία διαδικασία που δεν θα πάρει πολύ, βήμα βήμα θα φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Νοίζω πως η Saudi League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο.

Οι άνθρωποι στην Σαουδική Αραβία θα είναι υπερήφανοι. H Saudi League δεν είναι χειρότερη από την Ligue 1, μπορώ να πω ότι είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει έναν χρόνο εκεί» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Δημοφιλέστερα

To Top