Ελλάδα

Νάύπλιο: Ηλικιωμένος εκβιαστής συνελήφθη με δυο καταδίκες

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απόπειρα εκβίασης κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμιση εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 76χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο Κρανίδι από αστυνομικούς του τμήματος Ερμιονίδας.

Ο ηλικιωμένος φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα διατάξει τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης ή θα δώσει εντολή εκτίσει κατ’ οίκον τις ποινές που του επιβλήθηκαν, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Φυλακή με καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Σε κατάστημα κράτησης οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία είχε κριθεί ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται ώσπου να απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδίδεται.

Δημοφιλέστερα

To Top