Αθλητισμός

Κλοπ καλεί Ερικσον: Να έρθει στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικά πλανήτη, όταν ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας πως διαγνώστηκε με καρκίνο και του μένει πλέον ένας χρόνος ζωής.

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας του ο Σουηδός παραδέχθηκε πως για ένα από τα πράγματα που μετανιώνει είναι πως δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους μηχανισμούς των Reds να ενεργοποιούνται άμεσα και να τον καλούν να προπονήσει το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Legends της ομάδας κι εκείνων του Άγιαξ στο «Ανφιλντ» τον προσεχή Μάρτιο.

Ωστόσο κι ο Κλοπ με τη σειρά του τον καλεί να πάει στο προπονητικό κέντρο και να καθίσει στο γραφείο του για μία μέρα, κάνοντας τη δουλειά του.

«Άκουσα για πρώτη φορά σχετικά με τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Λίβερπουλ κι ότι ήταν οπαδός της ομάδας για όλη του τη ζωή», είπε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε:

«Είναι ευπρόσδεκτος να έρθει, να καθίσει στη θέση μου στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα αν θέλει – αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το να τον έχουμε εδώ και να του δείξουμε τα πάντα και πώς εξελίχθηκε αυτός ο υπέροχος σύλλογος με τα χρόνια, νομίζω ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι για το οποίο θα θα του μιλήσουμε. Μπορεί να έρθει και να περάσει μερικές υπέροχες ώρες εδώ, είμαι σίγουρος».

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top