Ελλάδα

Μεσολόγγι: Οι τοξικολογικές «καίνε» τον κρεοπώλη – Εικόνες από το σπίτι του Μπάμπη πριν από την εξαφάνιση

Όσο ο 50χρονος κρεοπώλης ετοιμάζει την απολογία του κι ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έρχονται να προστεθούν στη λίστα των αντιφάσεων στις οποίες έχει υποπέσει το διάστημα.

Ο κατηγορούμενος σημειώνεται ότι μεταφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, σε άλλο αστυνομικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν «καθαρές» κι αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως έκανε χρήση ουσιών, όταν άφησε τον Μπάμπη και γι’ αυτό και δήθεν δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε. 

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha ο 50χρονος υποστήριξε πως το ίδιο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου είχε κάνει χρήση ουσιών, ωστόσο από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών βγήκε πως ήταν «καθαρός».

Εικόνες από το δωμάτιο του Μπάμπη 

Έχουν περάσει 16 μέρες από την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, και εικόνες από το δωμάτιό του, όπως ακριβώς το άφησε πριν εξαφανιστεί έρχονται στη δημοσιότητα από το Mega.

«Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω ότι θα μου μιλήσει το παιδι μου» λέει η μητέρα του αγνοούμενου. Θεωρεί ότι ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον γιο της ζωντανό στις 4 Ιανουαρίου, δολοφόνησε το παιδί της πισώπλατα. «Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί… Κάτι κακό έχει γίνει από αυτόν, γιατί χρωστούσε τα χρήματα».

Δημοφιλέστερα

To Top