Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι η αποστολή για Αστέρα Τρίπολης

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Το Τριφύλλι πηγαίνει σε αυτό το ματς, έχοντας συνολικά εννιά απουσίες. Βιλένα, Τζούρισιτς, Χουάνκαρ, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ δεν είναι στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, όπως οι εδώ και καιρό απόντες, Μπράουν και Μάγκνουσον.

Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι που έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα γάντια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Σε αυτή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από τις πολλές απουσίες, υπάρχει και το ζήτημα της κόπωσης.

Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν, Ζέκα, Αϊτόρ, Λημνιός, Ακαϊντίν είναι κάποιοι από εκείνους που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Μία πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Ρούμπεν, Ζέκα ή Κώτσιρας, Μπερνάρντ, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Σπόραρ.

gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top