Αθλητισμός

Κυπελλο Γαλλίας: Αποκλειστήκε η κάτοχος Τουλούζ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, εκτός και η Μαρσέιγ – Δείτε βίντεο

Το ντέρμπι του γύρου ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Ρεν. Η ομάδα του Στεφάν έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της από τη Μαρσέιγ από το γκολ του Βερετού στο 29′, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 53′ με τον Τεριέ. και στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε με 9-8 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μοιραίος ο Ζιζό, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που αστόχησε από την άσπρη βούλα σε 18 εκτελέσεις. Η μοναδική χαμένη εκτέλεση πέανλτι των γηπεδούχων ήταν στην κανονική διάρκεια στο 45+4′ όταν ο Μπουριζό νικήθηκε από τα έντεκα βήματα με αντίπαλο τον Πάου Λόπεθ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykqooewzea1)

Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Κυπελλούχος Τουλούζ

Αποκλεισμός έκπληξη στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Τουλούζ αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ρουέν της τρίτης κατηγορίας με σκορ 3-3 και έμεινε εκτός στη φάση τον πέναλτι. Η ομάδα της Ligue 1 έμεινε πίσω στο σκορ, γύρισε το σκορ μέχρι το 32′, οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή στο 64′ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+2′. Η διαδικασία των πέανλτι έληξε με 12-11 υπέρ της Ρουέν με τον Σουάζο να έχει το μοναδικό άστοχο πέναλτι.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Δημοφιλέστερα

To Top