Αθλητισμός

Make-A-Wish: «Διπλή» νίκη στον φιλανθρωπικό αγώνα της Εθνικής πόλο ανδρών με τους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού

«Πλυμμήρισε» από ανθρωπιά και αλληλεγγύη το κατάμεστο από κόσμο -ιδίως από μικρά παιδιά- Σεράφειο κολυμβητήριο στον σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού Σώματος και την ασημένια Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική Ανδρών, για την εκπλήρωση μιας ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο μέσω του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος.

Στο ξεχωριστό αθλητικό event, που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, μεγάλος νικητής ήταν το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής υδατοσφάρισης, με την παρουσία μεγάλων ονομάτων από το παρελθόν και το παρόν του αθλήματος. Και το σημαντικότερο: Ο σκοπός επιτεύχθηκε, καθώς έγινε πραγματικότητα η ευχή του 6χρονου κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση για την απόκτηση ειδικού αμαξίδιου.

Επειδή, μάλιστα μαζεύτηκε μεγαλύτερο ποσό, πραγματοποιήθηκε και άλλη μια ευχή, ενός 12χρονου κοριτσιού, που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.


img1069-3f86d

Το “παρών” έδωσαν θρύλοι του αθλήματος που θυμήθηκαν τα παλιά και πρόσφεραν ωραίες φάσεις στο κοινό και φυσικά οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σε έναν αγώνα που διήρκησε δύο 10λεπτα. Στο ένα έπαιξε η Εθνική απέναντι στους Ολυμπιονίκες αξιωματικούς του Λιμενικού και στο άλλο δυο ξεχωριστές επτάδες της Εθνικής Ανδρών μεταξύ τους.


img1067-48fbb

Εθνική Ομάδα (Προπονητης Τάσος Σχίζας): Μάνος Ζερδεβάς, Κων/νος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κων/νος Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ευάγγελος Πούρος, Μανώλης Σολονάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Κων/νος Λιμαράκης.

Δημοφιλέστερα

To Top