Πολιτική

Καινούργιου κατά Πολάκη: Έχει φύγει από τη ζωή ο πατέρας του ρεπόρτερ και του μίλησε έτσι;

Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Παύλου Πολάκη απέναντι στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στις Σπέτσες και δη στον ρεπόρτερ στον οποίο απευθύνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας τον αν είναι υπερήφανος ο πατέρας του με αυτό που κάνει, εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σοκαρίστηκε όταν ενημερώθηκε πως ο πατέρας του συγκεκριμένου ρεπόρτερ έχει φύγει από τη ζωή!

«Έχω πάθει σοκ. Οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook κάνουν μόνο παραπολιτική. Που τροφοδοτούν καθημερινά τα κανάλια, τις εφημερίδες με παραπολιτική, ίσως γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Τι ήταν αυτά που είπε ο κύριος Πολάκης;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyl5l4sva5kp)

Στη συνέχεια, όταν ενημερώθηκε πως ο πατέρας του ρεπόρτερ στον οποίο απευθύνθηκε ο Πολάκης έχει πεθάνει, ανέφερε: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του Ξενοφώντα από τη ζωή και είπε αυτή την ατάκα; Δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, αν ήμουν στη θέση του Ξενοφώντα. Και να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης, μιλάει συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα και σε όλους τους δημοσιογράφους. Είναι ευγενέστατος, τους κερνάει και καφέ, είναι κάτω από το σπίτι του και ποτέ δεν τους διώχνει. Να το πούμε αυτό στον κύριο Πολάκη. Έχω σοκαριστεί, δεν ήξερα ότι είχε πει κάτι τέτοιο, και δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε».

Η επίθεση του Πολάκη στους δημοσιογράφους

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων στο πνεύμα αυτής του Γιώργου Νταλάρα, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Αφού υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή με ανάρτησή του στην οποία του είπε «μπράβο», ο Παύλος Πολάκης όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν, τους είπε «μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι επέμειναν να ρωτούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το «μπράβο» σχετικά με την έκρηξη Νταλάρα, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε τους τόνους: «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτό που κάνεις; Έλα παληκάρι μου».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι είπαν στον κ. Πολάκη ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και τρίτο γύρο επίθεσης λέγοντας «όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι’ αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή, καλό σας βράδυ».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyl3kq856g7d)

Δημοφιλέστερα

To Top