Αθλητισμός

Παναθηναϊκός AKTOR: «Δεν θα επιτρέψουμε να αδικηθεί ξανά η προσπάθεια και ο ιδρώτας των αθλητών μας»

Ο Παναθηναϊκός παρά τη νίκη του με 85-80 επί του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League, εξέφρασε και επίσημα τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα.

Οι πράσινοι αφού στάθηκαν στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 18.000 οπαδοί τους στη συνέχεια καταφέρθηκαν των διαιτητών ζητώντας από την ΕΟΚ «να πράξει τα δέοντα, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να εκτίθεται από διαιτητές που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και επιμένουν να σφυρίζουν με αυτό το μένος κατά της ομάδας μας»

Επιπλέον ανέφερε τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται συμπεριλαμβάνοντας στην ανακοίνωση και το σχετικό βίντεο:


Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 85-80 (22/01/2024): Τα οφθαλμοφανέστατα διαιτητικά λάθη του ντέρμπι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 18.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για ακόμη ένα ματς γέμισαν το γήπεδο, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα και δεν απάντησαν στις προκλήσεις που δέχθηκαν.

Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, όπως και η ομάδα μας, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι υπέπεσαν σε κραυγαλέα λάθη εις βάρος μας. Και αν με καλή πίστη μπορούμε να δεχθούμε πως κάποια οφείλονται στο χαμηλό επίπεδο της απόδοσης των συγκεκριμένων διαιτητών, είτε και σε ανθρώπινα λάθη, δεν είναι δυνατόν να μη σταθούμε σε οφθαλμοφανέστατες φάσεις, οι οποίες ΔΥΣΤΥΧΩΣ δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση!

Δημοφιλέστερα

To Top