Διεθνή

Βρετανία: Είναι τρομακτικό στην αρχή, λέει πρώην ασθενής μετά την επέμβαση στην κοιλιά στην ίδια κλινική με την Κέιτ

«Είναι λίγο τρομακτικό στην Αρχή»… Πρώην ασθενής που είχε υποβληθεί σε, ανάλογη με την Κέιτ Μίντλετον, επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην ίδια ιδωτική κλινική όπου νοσηλεύεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μιλά για την εμπειρία του. 

Ανοίγοντας τα χαρτιά του στο περιοδικό «PEOPLE» επισημαίνει τα εξής: «Είχα μια πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι η εμπειρία του κάθε ασθενούς σχετίζεται με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Πάντως υπάρχουν οι καλύτεροι χειρουργοί στο ”London Clinic”,  που διαπρέπουν στον τομέα τους, τόσο στην έρευνα όσο και στον τομέα της χειρουργικής».

«Ήμουν στο χειρουργείο δύο ώρες προτού κάνω την επέμβαση», προσθέτει για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική του Λονδίνου είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο, ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει την απαραίτητη εκείνη ιατρική κατάρτιση για την ίαση περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εργάζονται συνολικά πάνω από χίλιοι νοσηλευτές και βοηθοί γιατρών. 

«Οι νοσοκόμες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στις ανάγκες των ασθενών. Το νοσοκομείο είναι άρτια στελεχωμένο και όλοι είναι καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους ασθενείς. Οι φυσικοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί και σε βοηθούν στην αποθεραπεία έτσι ώστε να μπορείς να σταθείς ξανά στα πόδια σου», λέει ακόμη ο πρώην ασθενής.


ffcda8aad0614a4488443a6e819ee8ce


klinikilondinou2


klinikilondinou3

Δημοφιλέστερα

To Top