Ελλάδα

Ζάκυνθος: 34χρονη κατήγγειλε το 56χρονο αφεντικό της ότι προσπάθησε να την «πουλήσει» για σεξ

Καταγγελία σε βάρος του 56χρονου αφεντικού της στη Ζάκυνθο ότι προσπάθησε να την εξαναγκάσει να κάνει σεξ με πελάτες, αποπειράθηκε να την βιάσει, τη χτύπησε και την απείλησε με ψαλίδι έκανε στις αρχές μια 34χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή όταν έφτασε στη Ζάκυνθο και πήγε στο σπίτι του 56χρονου προκειμένου να φιλοξενηθεί προσωρινά.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη, ο 56χρονος αφού την υποχρέωσε να κάνει χρήση κοκαΐνης στη συνέχεια κανόνισε ερωτικά ραντεβού επ’ αμοιβή χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όταν, όμως, εκείνη αρνήθηκε, τότε ο 56χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, τη χτύπησε και στη συνέχεια πήρε ένα ψαλίδι για να της επιτεθεί αλλά τον σταμάτησε άλλο άτομο που ήταν στο σπίτι.

Η περιπέτεια για την 34χρονη συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα όταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 56χρονος προσπάθησε να τη βιάσει με χρήση σωματικής βίας με την ίδια να καταφέρνει να διαφύγει, να καταγγέλλει όσα πέρασε και τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα.

Δημοφιλέστερα

To Top