Ελλάδα

Nusret: Ήθελε να flexάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή – «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

Μπορεί ο ίδιος να είχε ήδη έναν σημαντικό αριθμό καταστημάτων και να ήταν καταξιωμένος σεφ, όμως ο Nusret έγινε γνωστός όταν δίπλα στο όνομά του μπήκε το προσωνύμιο «Salt Bae».

Όταν ξεκίνησε να ρίχνει αλάτι στα κρέατά του με έναν αστείο τρόπο τότε έγινε ευρέως γνωστός και πλέον είναι από τις γραφικότερες διεθνείς φιγούρες δίχως όμως να βιώνει την αποθέωση που γνώριζε κάποτε. Τα σχόλια εις βάρος του δίνουν και παίρνουν τόσο για τα πανάκριβα πιάτα στα μαγαζιά του, όσο και για το γεγονός πως ξεπετάγεται σαν «μαϊντανός» με κάθε ευκαιρία σε κάθε event.

Αντιδράσεις προκάλεσε τώρα η νέα ανάρτηση του Τούρκου σεφ στο Instagram, σύμφωνα με την οποία μια παρέα πελατών στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι έκανε λογαριασμό ύψους 108.000 ευρώ. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι ο μακροσκελής λογαριασμός αποτελεί προσβολή για τους σκληρά εργαζόμενους Τούρκους που αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την αύξηση του πληθωρισμού και το ποσοστό ανεργίας κατά 10%. Ο Nusret ήθελε με την ανάρτησή του να flexάρει για το πόσο… πουλάει γράφοντας «χρήματα έρχονται και φεύγουν», όμως του γύρισε μπούμερανγκ.

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Εντωμεταξύ, οι άγνωστοι επισκέπτες που επισκέφτηκαν το Nusr-Et Steakhouse Dubai στο θέρετρο Four Seasons το Σάββατο, γλέντησαν μεταξύ άλλων με καρπάτσιο από μοσχαρίσιο κρέας, τηγανητές πατάτες, σαλάτα, μπακλαβά και φρούτα.

Απόλαυσαν, επίσης, πολυτελές κρέας με επικάλυψη χρυσού, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλέτου μινιόν (270 δολάρια), και τρεις μπριζόλες (1.390 δολάρια).

Συνόδευσαν τα φαγητά τους με τέσσερα μαρτίνι (130 δολάρια), δύο μπουκάλια Chateau Petrus 2009 (53.900 δολάρια), ένα μπουκάλι Petrus 2011 (17.700 δολάρια) και πέντε διπλά ποτήρια του αποκλειστικού κονιάκ Louis XIII (7.500 δολάρια).

Έδωσαν επιπλέον 24.500 δολάρια σε φιλοδωρήματα.

Δημοφιλέστερα

To Top