Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (21:00, Cosmote Sport 1)

Μια εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση στο Κύπελλο. 

Στις 21:00 υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και θέλει σκορ που θα του επιτρέψει να είναι πιο άνετος στη ρεβάνς στο Περιστέρι. 

Ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο ενώ ο Ατρόμητος έχασε με 5-0 από την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος είχε κερδίσει στο πρωτάθλημα με 3-2 τον ΠΑΟ. 

Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπακασέτα και Ούγκο

Η αποστολή αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Ο Ατρόμητος δεν θα έχει τους  Τζαβέλλα, Κιβρακίδη και Κούντε . Η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Δημοφιλέστερα

To Top