Αθλητισμός

Αζάρ: Το… reunion με τον πιτσιρικά που του κόστισε μια αποβολή και τώρα είναι εκατομμυριούχος

Στις 25 Ιανουαρίου 2023 η Σουόνσι αντιμεώπιζε την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τους Ουαλούς να έχουν κερδίσει 2-0 στο Λονδίνο και να κρατούν στο 0-0 τους «μπλε».

Με το ρολόι να σημαδεύει το 78ο λεπτό η Τσέλσι έχασε την επίθεση κι ο Εντέν Αζάρ, βλέποντας το ball boy να καθυστερεί να δώσει τη μπάλα, προσπάθησε να του την αποσπάσει φτάνοντας στο σημείο να τον κλωτσήσει στα πλευρά.


Eden Hazard Kicks Ballboy At Swansea V Chelsea Match

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Βέλγος αποβλήθηκε και εν τέλει τη γλίτωσε με μόλις 4 αγωνιστικές τιμωρία καθώς ο πιτσιρικάς Τσάρλι Μόργκαν, γιος του τεχνικού διευθυντή της Σουόνσι, Μάρτιν Μόργκαν αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση αποδεχομένος τη συγγνώμη που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής.

Πολλά χρόνια αργότερα, όπως αποδεικνύεται Έντεν και Τσάρλι όχι απλά άφησα πίσω τους αυτό το απίθανο σκηνικό, αλλά έχουν γίνει δύο καλοί φίλοι οι οποίοι από τη στιγμή που ο Βέλγος εγκατέλειψε μόλις στα 32 του χρόνια την ενεργό δράση, έχουν την ευκαιρία να τα λένε συχνότερα.

Όπως έκαναν και τις προηγούμενες ημέρες όπου βρέθηκαν ξανά και έπαιξαν, σκάκι και γκολφ με τη ζωή τους να έχει αλλάξει δραματικά συγκριτικά με το πως ήταν τον Ιανουάριο του 2013.

Δημοφιλέστερα

To Top