Αθλητισμός

Εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ για την απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα

Όπως αναμενόταν, ο Αλέξης Κούγιας κίνησε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ και τους αρμόδιους που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζουν – όπως προκύπτει και από την πλευρά του έμπειρου νομικού – μια νόμιμη αίτηση εξαιρέσεώς του ως επεισόδιο.

Ετσι, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με εξώδικό του κάνει λόγο για πρωτοφανή απόφαση και στέκεται στο ότι καταδικάστηκε σε τρεις υποθέσεις από τον Πρωτοδίκη Δ.Δ. κ. Βασίλειο Ζαχαρόπουλο.

Το εξώδικο του Αλέξη Κούγια:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου (ΑΜ ΔΣΑ: 8846), Ε΄ Αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55, ΑΦΜ 023563014, Δ.Ο.Υ. Ψυχικού

ΠΡΟΣ

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τριτοβάθμιο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή, και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο

Την 25.01.2024 και ώρα 5.57 το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα σας www.epo.gr δημοσιεύσατε ανυπόγραφη ανακοίνωση, ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου, στην οποία αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.»

Δημοφιλέστερα

To Top