Οικονομία

Oι 10 εταιρείες που σας αφήνουν να εργαστείτε από οπουδήποτε και προσλαμβάνουν τώρα – Μισθοί έως και πάνω από 100.000 δολάρια (λίστα)

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν την ευέλικτη απασχόληση, οι εργοδότες σε αυτούς τους τομείς διπλασιάζουν τη δέσμευσή τους σε ένα μοντέλο εργασίας χωρίς υποχρεωτική παρουσία στο γραφείο, σύμφωνα με νέα έρευνα της FlexJobs.

«Οι εταιρείες στους τομείς του μάρκετινγκ, της εκπαίδευσης και των τυχερών παιχνιδιών προσλαμβάνουν επίσης άτομα για πιο ευέλικτη εργασία – ακόμα και από απόσταση», λέει στο CNBC Make It η επικεφαλής εμπειρογνώμονας σταδιοδρομίας της FlexJobs, Τόνι Φράνα.

Η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν άτομα για εργασία από οπουδήποτε το 2024, αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες είχαν τον μεγαλύτερο όγκο δημοσιεύσεων θέσεων εργασίας για απομακρυσμένες, ευέλικτες θέσεις εργασίας το 2023.

Όλες οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στην κατάταξη της FlexJobs προσφέρουν θέσεις για εργασία εξ αποστάσεως πλήρους ή μερικής απασχόλησης που δεν έχουν περιορισμό τοποθεσίας και δεν απαιτούν χρόνο στο γραφείο.

Ακολουθούν 10 εταιρείες με μεγάλο όγκο αναρτήσεων θέσεων εργασίας που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εκτελέσουν από παντού:

1. FluentU

2. Static Media

3. Kraken

4. Chainlink Labs

Δημοφιλέστερα

To Top