Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:30, Novasports Prime)

Ισόπαλα έχουν ολοκληρωθεί τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων και στις δύο έδρες, με τα δύο από αυτά να είναι οι δύο αναμετρήσεις που υποδέχθηκε ο Αστέρας τον Ατρόμητο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τη διαδικασία των Playouts. Μάλιστα και οι δύο αναμετρήσεις είχαν ολοκληρωθεί με σκορ 1-1. Το άλλο είναι η αναμέτρηση του Α’ Γύρου στο πρωτάθλημα όπου υπήρξε λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι.

Συνολικά οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης έχουν τελειώσει ισόπαλες, αφού εκτός από τα δύο περσινά 1-1 υπήρξε και το 0-0 των Playouts του 2021-22. Αυτές οι ισοπαλίες ακολούθησαν την ευρύτερη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου, η οποία σημειώθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2021 με 6-2. Αυτό είναι και το πιο παραγωγικό παιχνίδι εντός για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία έχει σημειώσει νίκες στην έδρα της και με πέντε τέρματα διαφορά (6-1 και 5-0).

Το 1-0 είναι και το δημοφιλέστερο σκορ στις νίκες για τον Αστέρα, ο οποίος έχει επικρατήσει τις πέντε από τις δέκα με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ υπάρχουν και δύο με 2-1.

Πλέον πέντε είναι και οι ισοπαλίες με 1-1 με γηπεδούχο τον Αστέρα, ενώ υπάρχουν δύο αναμετρήσεις που δεν έχει σημειωθεί γκολ (0-0) και μια ισοπαλία 2-2.

Οι δύο από τις τρεις νίκες του Ατρομήτου ήταν διαδοχικές και έγιναν τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 με σκορ 1-0, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε ένα αήττητο σερί για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε την ομάδα του Περιστερίου.

21 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 28-15

Δημοφιλέστερα

To Top