Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ – Ανέβηκε 2η η ΑΕΚ, ακολουθεί ο ΠΑΟ, 4ος ο Ολυμπιακός – Δείτε τα 22 γκολ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1 και απολαμβάνει από το βράδυ της Κυριακής την μοναξιά της κορυφής. 

Ο Βούλγαρος πέτυχε και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ και τον οδήγησε σε μια σπουδαία νίκη η οποία του δίνει πλεονέκτημα για τη συνέχεια αφού έχει και τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην έδρα του. 

Ο Τάσος Μπακασέτας ισοφάρισε προσωρινά (1-1) με πέναλτι ( πέτυχε το 1ο του γκολ στην Ελλάδα μετά απο 1.729 ημέρες) το οποίο κέρδισε ο ίδιος αλλά δεν κατάφερε να δώσει βαθμό στον Παναθηναϊκό, ο οποίος από συγκάτοικος στην κορυφή έπεσε στην 3η θέση και στο -3. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyqgcpf5glu9)

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Φατίχ Τερίμ στο πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη είχε γνωρίσει και την παρθενική του στο Κύπελλο (από τον Ατρόμητο). 

Ο Παναθηναϊκός που την Τετάρτη παίζει τη ρεβάνς της ήττας (2-1) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο την Κυριακή (4/2) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο! Έναν Ολυμπιακό που δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο και είναι στο -6 από την κορυφή. 

Κορυφαίος ο Κώστας Φορτούνης, σκόραραν οι Ντόη, Ναβάρο και Γιόβετιτς για τους Πειραιώτες απέναντι στους Ηπειρώτες που ήταν πολύ ανταγωνιστικοί αν και στην τελευταία θέση (μαζί με την Κηφισιά). 

Νωρίτερα την Κυριακή, η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ανέβηκε στη 2η θέση (-2 από τον ΠΑΟΚ) και στο +1 από τον ΠΑΟ. 

Μετά το χατ τρικ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Πόνσε πέτυχε άλλα 2 γκολ κόντρα στον ΟΦΗ. Στην 5η θέση έμεινε ο Άρης που με τον Γιάννη Φετφατζίδη νίκησε 1-0 την Κηφισιά στην Καισαριανή. 

Δημοφιλέστερα

To Top