Αθλητισμός

Ότο Ρεχάγκελ: Αποθεώθηκε 20 χρόνια μετά το 2004 – Έψαλε τον εθνικό ύμνο και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σε εκδήλωση του Deree προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκηελ, του προπονητή που οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στον θρίαμβο του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «έρχομαι πάντα ευχάριστα στην Ελλάδα» ενώ στην ερώτηση για το τι του έχει μείνει ο Ρεχάγκελ απάντησε ότι «αυτό που αιφνίδιασε του πάντες ήταν η επιτυχία της Ελλάδας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον Ρονάλντο σε νεαρή ηλικία με όλους τους σούπερ σταρ, την Τσεχία, τη Γαλλία και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θυμάται ακόμα τον εθνικό ύμνο τον οποίο και έψαλε ενώ είπε και άλλη μια φράση στα ελληνικά που του έχει μείνει: «όταν έχω το απόλυτο κοντρόλ, αισθάνομαι σίγουρος».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyqyi34jlduh)

Όπως εξήγησε στην κάμερα του Action24 «το μυστικό ήταν ότι τοποθετήσαμε έτσι τους παίχτες ώστε να μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο. Όλη η στρατηγική μάς ήταν με βάση τις ικανότητες των παιχτών».

Αποκάλυψε, δε, πως στο πρώτο παιχνίδι με την Πορτογαλία τον 19χρονο τότε Κριστιάνο Ρονάλντο τον ρώτησαν αν είχε ενδιαφερθεί για την Ελλάδα και αυτός είχε απαντήσε «όχι και τόσο πολύ» και έτσι ο ίδιος έπιασε τον Σεϊταρίδη και του είπε ότι «δεν σε ξέρει αλλά θα σε μάθει μετά το παιχνίδι».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyqjf32s0p75)

Δημοφιλέστερα

To Top