Διεθνή

ΗΠΑ: Γκρίζα, πορτοκαλί ή ξανθά; Πώς σχετίζονται οι αλλαγές στα μαλλιά του Τραμπ με τη διάθεσή του

Γιατί το χρώμα των μαλλιών του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι διαφορετικό σχεδόν σε κάθε ομιλία του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου;

Άλλοτε είναι γκρίζα, υπάρχουν φορές που είναι πορτοκαλί και άλλες φορές ξανθά.

Μα τι ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά του τέως προέδρου των ΗΠΑ, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών; Αυτό διερωτώνται πολλά βρετανικά ΜΜΕ σε μία προσπάθεια να δώσουν μία εξήγηση.

Τα μαλλιά του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σχετίζονται με τη διάθεσή του, εξηγούν τα διεθνή ΜΜΕ. Εάν δηλαδή ο Τραμπ είναι ήρεμος, οι κομμωτές τρίβουν τα χέρια τους. 

«Οι κομμωτές εξοργίζονται μαζί του, αλλά δεν μπορούν να του το δείξουν, καθώς ο Τραμπ δεν μπορεί να καθίσει ακίνητος πάνω από 30 λεπτά για να έχει αποτέλεσμα η βαφή στα μαλλιά του», ισχυρίζεται μια πηγή, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, «Sky News» και «Daily Mirror».

«Το χρώμα των μαλλιών του Τραμπ μπορεί να είναι από σκούρο ξανθό έως ανοιχτό – ακόμη και πορτοκαλί. Με λίγα λόγια το αποτέλεσμα σχετίζεται με το χρόνο που θα καταφέρει να καθίσει ακίνητος στην καρέκλα και να αφήσει τον κομμωτή να κάνει σωστά του τη δουλειά του», σχολιάζει το άρθρο της« Mirror».

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε κάλλιστα να εξηγηθεί ως ένας λόγος για τον οποίο θα ήθελε στην ηλικία των 77 ετών να «εκμοντερνίσει» την εμφάνισή του εάν τελικά διαβεί για δεύτερη φορά το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Πράγματι, το συνεχώς μεταβαλλόμενο χρώμα των μαλλιών του Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί σπαζοκεφαλιά για τους πολιτικούς αναλυτές που προσπαθούν να εξοικειωθούν με τις αλλαγές στην κόμμωσή του.

Στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ ενόψει των προκριματικών εκλογών του Νοεμβρίου, το κοινό αρχίζει να παρατηρεί μερικές περίεργες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Δημοφιλέστερα

To Top