Αθλητισμός

Νάγκετς – Μπακς 113-107: Γιόκιτς και Μάρεϊ «χάλασαν» το ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στους Μιλγουόκι Μπακς

Θα μπορούσε κάλλιστα το παιχνίδι της «Ball Arena» του Ντένβερ να θυμίζει… τελικό του ΝΒΑ! Δυνατές μονομαχίες, εξαιρετικές εμφανίσεις, πολλές εναλλαγές στο σκορ και οι σταρ των ομάδων να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά τους.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς δεν μπόρεσαν να «λυγίσουν» τους γηπεδούχους Νάγκετς στο Κολοράντο και γνώρισαν την 15η ήττα τους τη φετινή σεζόν. Παράλληλα και το ντεμπούτο του Γκλεν ΝτοκΡίβερς στην άκρη του πάγκου του Μιλγουόκι δεν συνοδεύτηκε από επιτυχία, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να… ψάχνει στο επόμενο ματς την πρώτη του νίκη ως head coach των Ελαφιών.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrrpvratx3d)

Τρομερό ματς από Μάρεϊ και Γιόκιτς

Στο Ντένβερ… ατύχησε να βρεθεί σε εξαιρετική βραδιά το μεγάλο δίδυμο των Ντένβερ Νάγκετς! Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς έκαναν τα… πάντα και ήταν εκείνοι που «υπέγραψαν» τη νίκη των Νάγκετς, με την οποία έφτασαν στο 33-15 και «σκαρφάλωσαν» στη 2η θέση της Δύσης προσπερνώντας του Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrrajt9cc69)

Συγκεκριμένα ο Μάρεϊ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 35 πόντους (σ.σ. οι 21 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο) έχοντας 13/20 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/10 βολές και 5 ασίστ. Αντίστοιχα ο Σέρβος σέντερ πρόσθεσε ένα ακόμα triple double στο πλούσιο βιογραφικό του καθώς είχε 25 πόντους (10/25 σουτ, 4/5 βολές), 16 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 3 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.


Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | January 29, 2024 | FreeDawkins

Δημοφιλέστερα

To Top