Αθλητισμός

Αρης: Ανακοινώθηκε ο Ανσαριφάρντ

Ήταν γνωστό, αλλά πλέον είναι και επίσημα παίκτης του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός έλυσε τη συνεργασία του με την Ομόνοια και το θέμα της μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα τυπικό θέμα, το οποίο ολοκληρώθηκε

Η ανακοίνωση του Άρη για τον Ανσαριφάρντ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Karim Ansarifard μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Karim Ansarifard γεννήθηκε στην πόλη Αρνταμπίλ του Ιράν στις 3 Απριλίου 1990.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την Saipa, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 124 φορές (2007-2012) με απολογισμό 56 γκολ και 6 ασίστ.

Μάλιστα, τη σεζόν 2011-’12 ο Ansarifard αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του Iran, γεγονός που έφερε τη μεταγραφή του στην Persepolis.

Την επόμενη σεζόν ο ήταν ξανά κορυφαίος σκόρερ στην πατρίδα του. Αφού αγωνίστηκε για μια σεζόν ως δανεικός με τη φανέλα της Tractor Sazi, ο Ιρανός επιθετικός αποφάσισε να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Osasuna (16 συμμετοχές σε LaLiga2 και Κύπελλο Ισπανίας).

Το καλοκαίρι του 2015 ο Karim Ansarifard ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του και μετά από μιάμιση σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ν. Σμύρνης (51 συμμετοχές, 15 γκολ, 5 ασίστ), τον απέκτησε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2017.

Δημοφιλέστερα

To Top