Πολιτική

Βίντεο Χαρίτση στο Tik Tok για την «Ώρα του Πρωθυπουργού»: Θα ακουστεί δυνατά η φωνή της Θεσσαλίας

Την ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση απαντάει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή, αναφορικά με τη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Νέα Αριστερά, στο πρώτο του Tiktok που δημοσιεύει, αναφέρει ότι αύριο ο πρωθυπουργός θα απαντήσει «για όλα όσα δεν έγιναν με την δική του ευθύνη πριν και μετά τις πλημμύρες». Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι τον προηγούμενο μήνα είχε επισκεφθεί την περιοχή και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και όπως είπε δεσμεύτηκε «να είναι η φωνή τους στο κοινοβούλιο».

@neaaristera

Αύριο στη Βουλή η φωνή της Θεσσαλίας θα ακουστεί δυνατά.Ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει στη Νέα Αριστερά για όσα δεν έγιναν στη Θεσσαλία πριν και μετά τις πλημμύρες.Αύριο, η φωνή της κοινωνίας θα ακουστεί δυνατά.#ΝέαΑριστερά #Θεσσαλία

♬ πρωτότυπος ήχος – NeaAristera

.
Την ίδια ώρα, πηγές προσκείμενες στην κοινοβουλευτική ομάδα, σημειώνουν «η φωνή της Θεσσαλίας θα ακουστεί δυνατά. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι αύριο ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Νέα Αριστερά, θα ζητήσει την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις ευθύνες, που όπως λένε, έχει η κυβέρνηση μετά την καταστροφή. Όπως υποστηρίζουν, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες οι κάτοικοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι επαγγελματίες καταγγέλλουν ότι μέχρι και σήμερα εκατοντάδες δεν έχουν λάβει ούτε το πρώτο ποσό της αποζημίωσης.

Αύριο το πρωί, πάντως, ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση της Νέας Αριστεράς που αφορά ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα λαμβάνει υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες και τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης.

Δημοφιλέστερα

To Top