Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (17:30, Novasports Prime)

Οι περισσότερες σελίδες της ιστορίας των αναμετρήσεων ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία είναι στην μεγάλη κατηγορία, αφού οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 13 φορές για την Super League και μόλις 4 για την Γ’ Εθνική που είναι η μόνη διαφορετική κατηγορία στην οποία συνυπήρξαν.

O ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις του με τη Λαμία ανεξάρτητα έδρας και η τελευταία του νίκη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας ήταν στις 28 Φεβρουαρίου 2022 με 1-0 χάρη στο γκολ του Πίρσμαν.

Η περσινή τους αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην ηπειρωτική πόλη ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1 (13’ Εραμούσπε – 58’ Νούνιες), όπως και εκείνη που διεξήχθη στη Λαμία για τον Β’ Γύρο. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει επικρατήσει στα δύο τελευταία εντός έδρας, το ένα για τα περσινά Playouts και το άλλο για τον Α’ Γύρο της φετινής Stoiximan Super League.

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super League έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2017 και τελείωσε ισόπαλη με 1-1, όπως και η επόμενη συνάντηση τους στην Ήπειρο, όπου τελείωσε με λευκή ισοπαλία στις 4 Νοεμβρίου 2018. Οι δύο από τις τρεις συνολικά ισοπαλίες τους με γηπεδούχο τον ΠΑΣ έχουν ολοκληρωθεί με 1-1, ενώ στις 4 Νοεμβρίου 2018 ήταν το μοναδικό ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΣ που δεν είχε τέρματα (0-0).

6 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 6-4

Δημοφιλέστερα

To Top