Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, ακολουθούν ΑΕΚ και ΠΑΟ, στο -9 ο ΟΣΦΠ – Δείτε τα 22 γκολ

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League 1 παρέμεινε ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε στο Περιστέρι αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από παίκτες που είχαν περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο. 

Στο 89′ ο Σβαμπ έγραψε το 0-1 και στο 90+3′ ο Κωνσταντέλιας κατάλαβε έγκαιρα το λάθος του Τσιντώτα, τον κρέμασε, και πέτυχε το 0-2! Ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 50 βαθμούς και προσπέρασε την ΑΕΚ η οποία είχε ανέβει προσωρινά στην κορυφή μετά τη νίκη (4-2) επί του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η Ένωση έφτασε στο 3-1 από το πρώτο μέρος με 2 γκολ του Πόνσε και στην επανάληψη σκόραρε και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος επέστρεψε λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δείχνει “καυτός”. 

Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στο Απόστολος Νικολαϊδης. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι μετά τα περσινά πλέι οφ αφού επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού. 

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Φατίχ Τερίμ σε ντέρμπι. Για τους νικητές βρήκαν δίχτυα ο Μπερνάρ και ο Γερεμέγεφ ενώ πολύ καλός ήταν ο Μπακασέτας. Ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 από την κορυφή σε αντίθεση με τον μπερδεμένο και άστοχο Ολυμπιακό που είναι πλέον στο -9. 

Ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον 4ο Ολυμπιακό αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Προηγήθηκε αλλά… πληγώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Άλεξιτς. 

Στην εξάδα επέστρεψε η Λαμία που κέρδισε 4-1 τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα ενώ η Κηφισιά με τον Κώστα Μπράτσο πλέον στον πάγκο της πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ. 

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής ο Βόλος έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (21η αγωνιστική)

Δημοφιλέστερα

To Top