Αθλητισμός

La Liga: Ο Γιορέντε χάλασε τον πάρτι τίτλου της Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», 1-1 με την Ατλέτικο – Δείτε τα γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη να στήσει πάρτι τίτλου, αλλά ένας πρώην ποδοσφαιριστής της είχε διαφορετική άποψη! Ο Μάρκος Γιορέντε, με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, επέτρεψε στην Ατλέτικο να πάρει ισοπαλία 1-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κρατώντας την προπορευόμενη Βασίλισσα στο +2 από την Τζιρόνα, στο +8 από την Μπαρτσελόνα και στο +10 από τους Ροχιμπλάνκος.


REAL MADRID 1 - 1 ATLÉTICO DE MADRID | RESUMEN LALIGA EA SPORTS

Ο Βινίσιους Ζούνιορ τραυματίστηκε στον αυχένα στην προθέρμανση και στην θέση του ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε, χωρίς ζέσταμα, τον Μπραΐμ Ντίαθ, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να παίζει κατ’ ανάγκη ως κεντρικός αμυντικός, αφού ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του, ενώ εκτός λόγω τιμωρίας ήταν και ο Ορελιέν Τσουαμενί.

Με λίγες εξαιρέσεις, ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρέταξε ό, τι καλύτερο διέθετε, έχοντας εκτός λόγω τραυματισμού τους Χοσέ Μαρία Χιμένες και Θέσαρ Αθπιλικουέτα, αφήνοντας στον πάγκο στο πλαίσιο του ροτέισον τους Ρεϊνίλντο, Λίνο, Ναουέλ Μολίνα και Πάμπλο Μπάριος, έχοντας στο μυαλό του και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Τετάρτη 07/02, 22:30).

Ο Μπραΐμ απέδωσε δικαιοσύνη

Παρά τις σημαντικές απουσίες (φέτος, άλλωστε, έχουν μάθει να παίζουν με αυτές), οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» και έκλεισαν στα πρώτα λεπτά τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, με την Ατλέτικο να συνέρχεται αργά αλλά σταθερά.

Η Ρεάλ, όμως, είχε την μπάλα και έδειχνε την μεγαλύτερη θέληση για να φτάσει στο γκολ, το οποίο και σημείωσε με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου. Στα όρια της περιοχής, ο Μπραΐμ προσπαθεί να συνδυαστεί με τον Λούκας Βάθκεθ, η μπάλα φτάνει σε αυτόν ύστερα από κόντρα στον Κόκε, γύρισμα του δεξιού μπακ προς τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αλλά αυτή φτάνει στον Μπραΐμ ο οποίος, με ψύχραιμο πλασέ με το εξωτερικό, νικάει τον Γιάν Όμπλακ για το 1-0.

Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Μπραΐμ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα από το… παράθυρο και έχει σκοράρει όποτε είναι βασικός, ανοίγοντας το σκορ με τρία από αυτά τα τέρματα.

Οι Ροχιμπλάνκος, υπερβολικά αμυντικογενείς και παθητικοί με δεδομένο ότι έπαιζαν τα ρέστα τους για να μπουν στην μάχη του τίτλου, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Στέφαν Σάβιτς ύστερα από κόρνερ, με την Ρεάλ να υποφέρει στις στατικές φάσεις, έχοντας για στόπερ δύο βραχύσωμους ποδοσφαιριστές (Καρβαχάλ και Νάτσο).

Δημοφιλέστερα

To Top