Αθλητισμός

Serie A: Η Ίντερ πήρε το Derby d’Italia και… γκαζώνει για την κούπα, 1-0 τη Γιουβέντους – Δείτε τα γκολ

Σε ένα κλασικό ιταλικό ντέρμπι με πολύ τακτική και λίγες φάσεις η ανώτερη Ίντερ πήρε τη νίκη επί της Γιουβέντους με 1-0 και ξέφυγε από τους δεύτερους Μπιανκονέρι στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο στην Serie A.

Νερατζούρο βάφτηκε το Derby d’Italia! Η Ίντερ ήταν κυρίαρχη στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Γιουβέντους, δεν απειλήθηκε και παρόλο που δεν «καθάρισε» το παιχνίδι πήρε τη νίκη με 1-0 και… ξέφυγε. Οι Μιλανέζοι πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Γκάτι, έφτασε τους 57 βαθμούς και είναι στο +4 από τους Μπιανκονέρι, έχοντας κιόλας παιχνίδι λιγότερο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cywmqf2lob0h)

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκάτι πρόλαβε τον Μκιταριάν με τάκλιν πριν εκτελέσει ο Αρμένιος έπειτα από τη σέντρα του Τουράμ. Στο 18′ ο Παβάρ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντιμάρκο αστόχησε με σουτ στην κίνηση από το δεύτερο δοκάρι. Στο 25′ ο Ντιμάρκο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Τουράμ δεν κατάφερε να εκτελέσει από κοντά, καθώς του έβαλε την κόντρα ο Μπρέμερ.

Οι Νερατζούρι βρήκαν το γκολ στο 36′. Σέντρα του Μπαρέλα, ο Παβάρ προσπάθησε να πιάσει το γυριστό η μπάλα κόντραρε στον Γκάτι και 1-0. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR για οφσάιντ και μέτρησε κανονικά.

Η Ίντερ κατάφερε και στο δεύτερο μέρος να κρατήσει τη Γιούβε μακριά από την περιοχή της και στο 57′ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς. Ο Τσαλχάνογλου έπιασε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και σημάδεψε το δοκάρι του Σέζνι.

Η ομάδα του Αλέγκρι απείλησε στο 62′ όταν ο Bλάχοβιτς κατέβασε την μπάλα με το στήθος και αστόχησε με ψαλίδι. Από εκεί και πέρα η Ίντερ είχε δυο ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά ο Σέζνι κράτησε όρθια τη Γιούβε. Στο 68′ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μπαρέλα και στο 87′ απέκρουσε εξ επαφής το πλασέ του Αρναούτοβιτς με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σε αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής της Serie A σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Λέτσε-Φιορεντίνα 3-2

Δημοφιλέστερα

To Top