Διεθνή

Έλον Μασκ: Σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά σε νησί της Χαβάης

Σε κέντρο αποτοξίνωσης ζήτησαν να πάει ο Έλον Μασκ, φίλοι και συνεργάτες του, υπό τον φόβο ότι είχε εθιστεί σε υπερβολικό βαθμό από την κεταμίνη, την ecstasy και άλλες απαγορευμένες ουσίες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», το κοντινό περιβάλλον του Μασκ προέτρεψε τον 52χρονο «Mr Tesla», πάμπλουτο επιχειρηματία, να πάει στο νησί της Χαβάης που ανήκει στον επενδυτή Λάρι Έλισον – ονόματι «Lanaʻi» – για να «απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, τοn χειμώνα του 2022.

Υπήρξαν έντονες ανησυχίες από στενούς συνεργάτες του ότι οι… αδυναμίες του επιχειρηματία με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις έβξι εταιρείες τις οποίες έχει υπό την εποπτεία του, ανάμεσά τους τις Tesla και SpaceX, αφού τον είδαν να πίνει σε υγρή μορφή ecstasy στη διάρκεια ενός πάρτι στο Χόλιγουντ.

Του ζήτησαν να κάνει αποτοξίνωση μετά την εξαγορά του Twitter

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Street Journal», ορισμένοι φίλοι ζήτησαν από τον Μασκ να κάνει αποτοξίνωση λίγους μήνες μήνες μετά την εξαγορά του Twitter, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Έλον Μασκ διαχειρίζεται μέσω των έξι εταιρειών που διαχειρίζεται, τα περιουσιακά στοιχεία των επενδυτών, ύψους άνω των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Λάρι Έλισον, ιδιοκτήτης του νησιού της Χαβάης και ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ήταν αυτός που έσπευσε να βοηθήσει, όταν ο Μασκ εθεάθη σε πάρτι του Χόλιγουντ να καταναλώνει ecstasy πίνοντας ένα μπουκάλι με νερό.

Το προσωπικό ασφαλείας του είχε νωρίτερα επιθεωρήσει τον χώρο του πάρτι προτού ο Μασκ πάρει τη… δόση του, όπως διευκρίνισε η εφημερίδα «Wall Street Journal».

Συνεργάτες και φίλοι του ένιωθαν ανησυχία για τον Μασκ, αλλά ορισμένοι πίστευαν ότι κι αυτοί θα έπρεπε να ενδώσουν στις ουσίες θεωρώντας πως «εάν δεν το έκαναν, αυτό θα μπορούσε να αναστατώσει τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή».

Ανησυχία για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών στη συμπεριφορά του

Οι νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ύστερα από μία έκθεση που δόθηκε τον περασμένο μήνα στην δημοσιότητα από την «Wall Street Journal», σύμφωνα με την οποία ο Μασκ κατανάλωνε παράνομα ναρκωτικά, όπως ecstasy και κοκαΐνη, μια επιλογή τρόπου ζωής που επηρέαζε εμμέσως πλην σαφώς τα στελέχη και τα μέλη του ΔβΣ στις εταιρείες του.

Δημοφιλέστερα

To Top