Διεθνή

Έλον Μασκ: Φίλοι και συνεργάτες του ζήτησαν να κάνει αποτοξίνωση βλέποντας τον εθισμό του στις παράνομες ουσίες

Σε κέντρο αποτοξίνωσης ζήτησαν να πάει ο Έλον Μασκ, φίλοι και συνεργάτες του, υπό τον φόβο ότι είχε εθιστεί σε υπερβολικό βαθμό από την κεταμίνη, τα «έκσταση» και άλλες απαγορευμένες ουσίες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», το κοντινό περιβάλλον του Μασκ προέτρεψε τον 52χρονο πάμπλουτο «Mr Tesla» να πάει στο νησί της Χαβάης, που ανήκει στον επενδυτή Λάρι Έλισον – ονόματι «Lanaʻi» για να «απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, το χειμώνα του 2022.

Η… κοφτή απάντηση του Έλον Μασκ

Βλέποντας το θέμα να έχει λάβει διαστάσεις στα social media, ο Μασκ έσπευσε σήμερα να ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν του είπε να κάνει αποτοξίνωση. Ούτε φίλος, ούτε συνεργάτης.

«Πρώτον, κανείς δεν μου πει ποτέ να κάνω αποτοξίνωση», έγραψε σε μήνυμά του o πάμπλουτος δισεκατομμυριούχος στο Twitter και πρόσθεσε: «Δεύτερον, αν λένε ότι μπόρεσα να οδηγήσω την Tesla να γίνει μακράν η σημαντικότερη αυτοκινητοβιομηχανία και η SpaceX η πιο πολύτιμη διαστημική εταιρεία ταυτόχρονα, αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχω λάβει ποτέ».

Υπήρξαν έντονες ανησυχίες από στενούς συνεργάτες του ότι οι… αδυναμίες του επιχειρηματία με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις έξι εταιρείες τις οποίες έχει υπό τον εποπτεία του, ανάμεσά τους τις Tesla και SpaceX, αφού τον είδαν να πίνει σε υγρή μορφή έκσταση στη διάρκεια ενός πάρτι στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Street Journal», ορισμένοι φίλοι ζήτησαν από τον Μασκ να κάνει αποτοξίνωση λίγους μήνες μήνες μετά την εξαγορά του Twitter, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Έλον Μασκ διαχειρίζεται μέσω των έξι εταιρειών που διαχειρίζεται, τα περιουσιακά στοιχεία των επενδυτών, ύψους άνω των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Λάρι Έλισον, ιδιοκτήτης του νησιού της Χαβάης και ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ήταν αυτός που έσπευσε να τον βοηθήσει όταν ο Μασκ εθεάθη σε πάρτι του Χόλιγουντ να καταναλώνει έκσταση πίνοντας ένα μπουκάλι με νερό.

Το προσωπικό ασφαλείας του είχε νωρίτερα επιθεωρήσει τον χώρο του πάρτι, προτού ο Μασκ πάρει τη… δόση του, όπως διευκρινίσε η εφημερίδα «Wall Street Journal».

Δημοφιλέστερα

To Top