Αθλητισμός

Νεμάνια Μπιέλιτσα: Κατήγγειλε επίθεση με ψαλίδι από πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα – Δείτε βίντεο

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και πρωταθλητής στο NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έπεσε θύμα απίστευτης επίθεσης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, από τον Νέναντ Πέτκοβιτς, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπιέλιτσα βρισκόταν σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου με τον γιο του, όταν ξαφνικά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πέτκοβιτς, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έχει… βεβαρυμμένο παρελθόν.

Ο συγκεκριμένος έχει κατηγορηθεί για επίθεση σε ποδοσφαιριστές της Παρτίζαν πριν από ένα ντέρμπι, έχει τιμωρηθεί από την ομάδα του γιατί πλακώθηκε με συμπαίκτη του (αρνούμενος να μπει ως αλλαγή γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος!) και αποτέλεσε το κόκκινο πανί των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα όταν ακούγοντας να τον αποδοκιμάζουν σε εντός έδρας αγώνα έτρεξε στο πέταλο και ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο Πέτκοβιτς λοιπόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί, πλησίασε τον Μπιέλιτσα που καθόταν στο καφέ του παιδότοπου κι εκεί φέρεται να τον έχει απειλήσει «θα σου πάρω όλα τα λεφτά, θα μαχαιρώσω εσένα και την οικογένεια σου».

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση με ψαλίδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς σε παιδότοπο στο Βελιγράδι ενώ ήταν μαζί με την οικογένειά του!

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα επίθεσης στο Βελιγράδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς ο οποίος απείλησε τον Σέρβο φόργουορντ και την οικογένειά του!

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Sport Klub και Mondo, ο Πέτκοβιτς επιτέθηκε στον Μπιέλιτσα σε παιδότοπο στο Βελιγράδι. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, ο Πέτκοβιτς φώναξε στον Μπιέλιτσα: «Θα σκοτώσω την οικογένειά σου, το παιδί σου, τη γυναίκα σου και εσένα, θα πάρω τα λεφτά σου»!

Δημοφιλέστερα

To Top